• Varbergsverket

  Verket är en ny lunchrestaurang i Bruket, vid Lassabacka handelsområde, som tagit tillvara industrikänslan både i inredningen och i menyn. God husmanskost med en touch av gourmet. Hos Verket kan du även köpa med dig en matlåda, bara att värma till middag.

 • Pinchos

  Pinchos har skapat en meny med rätter av alla dess slag från hela världens kök. Här hittar du allt från spanska quesadillas till asiatiska dumplings, ungersk plankstek och fransk crème brûlée. För att öka valmöjligheterna serveras rätterna i tapasformat.

 • Linnea & Basilika

  På Linnea & Basilika använder man endast färska grönsaker, autentiska kryddor och örter samt kött av utmärkt kvalité. Här tillagas alla rätter efter just er beställning och önskemål. Matlagningen har sitt ursprung i Sydostasien med influenser från Vietnam och Thailand.

 • Hell’s Burger

  Välkommen till en magisk upplevelse på Hell’s Burger. Ett helt nytt ställe på Varbergs kroghimmel som erbjuder hamburgare i världsklass tillverkade av fräscha råvaror och mycket kärlek. Drick något gott ur det unika ölsortimentet eller välj en klassisk cocktail.

 • Cibon restaurang o bar

  Med VarbergsKortet: Valfri dessert vid köp av huvudrätt (1 pers). Cibon är belägen på ett av stans bästa lägen, solsidan i centrala Varberg. Här smakar maten som namnet säger, förträffligt. En väl genomtänkt meny ger dig möjlighet att njuta av allt från luncher, afterworks och á la carte i en avslappnad miljö.

 • Big Boys Grill & Bar

  Med VarbergsKortet: Valfri dessert vid ett köp av huvudrätt (1 pers). Här kan ni njuta av grillade rätter och mycket mer av högsta kvalitet i sann steakhousemiljö. Alla köttälskare utlovas en smakupplevelse utöver det vanliga och självklart ett bra utbud på andra rätter. Välkomna in till oss på Big Boys Grill & Bar.

 • Bruket

  Med VarbergsKortet: En entre till leklandet 85 kr (ord. pris 120 kr mån-fred, gäller ej lov eller röda dagar), Ät en lunch för 85 kr (gäller mån-fred). Bruket serverar alltid färsk fisk, svensk husmanskost och dagens veg. Bra mat helt enkelt. Dessutom en bar med Varbergs största ölutbud, lounge, bowling, lekland, konferenslokaler och två fasta scener där vad som helst kan hända ...

 • Resturang Salt & Vatten

  Varbergs Kusthotells restaurang serverar alltid lokala och rena råvaror som gästerna kan njuta av till den storslagna havsutsikten utanför. Här väljer man livsmedel från hållbara miljöer och säkerställda leverantörer. Här finns duktiga sommelierer som kombinerar rätterna med utsökta viner och drycker. Köket serverar frukost, lunch, bistromeny och supé.

 • Fridas

  Fridas har ett unikt läge vid stranden i Kärradal och köket är inspirerat av havet och närliggande gårdar. Ät en god middag, ta en öl i baren eller njut av en god lunch på terassen. Sommarens artistkvällar är mycket populära – boka bord i tid!

 • Grappa

  Grappa är en italiensk-inspirerad restaurang med en stilren miljö. Njut av en grappa i den snygga baren eller sitt i loungen med några vänner. Maten är influerad av de finaste köken i södra Europa. Under sommarsäsongen byggs en uteservering ut och även en extra loungedel, där man kan sitta och bara ta det lugnt.

 • Hamnpaviljongen

  Hamnpaviljongen mellan Socitetetsparken och hamnen är under sommaren ”strandhaket mitt i stan” med hemgjorda hamburgare, pizza & sallader. Uteserveringen är en av de största i Varberg och man hänger gärna i utomhusbaren.

 • Harrys Pub & Restaurang

  På Harrys är du i gott sällskap! Här kan du i en gemytlig miljö njuta av ett brett utbud av mat, dryck och nöje. Upplev populära music quiz på onsdagar, partygolv på fredagar och lördagar då en DJ står för musiken och gästerna för partyt!

 • Havanna Kök & Bar

  Matsalen, baren och cigarrsalongen bildar tillsammans hjärtat på Hotell Havanna. Njut av vällagad mat sju kvällar i veckan, över 50 sorters rom, en god bok eller en handrullad kubansk cigarr. Till vardagsrummet på Havanna är alla välkomna!

 • Hus 13, Vin & Skafferi

  Vin & Skafferi Hus 13 vill vara en av regionens absolut bästa krogar. Råvarorna, kunnandet i köket, vinlistan och servicen är i toppklass. Vin & Skafferi Hus 13 ligger dessutom i en fantastiskt fin miljö, precis innanför första valvet på Varbergs fästning, fem minuters promenad från Varbergs centrum.

 • JOHN’S PLACE

  Johns Place, god mat nästan i havet. - ”Kall öl, snygg bartender, öppet hela året. Det absolut snabbaste sättet att komma till kontinenten!” Johns ligger vid stranden i Apelviken och är välkänt för sin meny med träkolsgrillat kött och fisk. Boka bord i god tid. Här finns även John´s Place Beach! En härlig afterbeach-miljö precis vid havet.

Showing Restaurang 1-20 of 41