•  

  Getteröns Camping

  Familjecamping som är belägen norr om Varberg med fem omtyckta badvikar, både med sandstrand och härliga klippor. Från klipporna finns det bryggor som gör det lätt att komma i det salta vattnet. Här finns också Naturum Getterön som är en av Sveriges finaste fågellokaler, en småbåtshamn och trevliga restauranger. Här finns 442 campingtomter, alla med el och CEE-kontakt, 30 husbilsplatser, 18 tältplatser utan el samt 26 stugor i olika storlekar. Ta dig enkelt med antingen cykel, bil eller båt till Varbergs centrum som ligger ca 4 km från campingen.

 • First Camp Kärradal

  Har ett toppläge några hundra meter från havet vid västkusten strax norr om Varberg – och med shoppingparadiset Ullared en bit bort. Barnen har kul på lekplatsen med studsmatta eller i de egna lokalerna. För de motionsintresserade finns pingisbord, fotbollsplan och boulebana. 200 meter från campingen breder de långgrunda stränderna ut sig.

 • Apelviken Surfcenter

  Erbjuder boende på 33 kvm med sovloft bara ett stenkast från havet och stranden precis vid Surfcentret, restaurang Majas mm. Här finns Plats för 5+1 person. Alla lägenheter har en uteplats på ca 15 kvm. Här finns alla möjligheter att lära sig Surfa, Supa eller Kitesurfa.

 • Apelviken.se

  Med VarbergsKortet: 100 kr rabatt när du handlar för över 500 kr en gång. Restaurangen finns i Apelviken dit går man för den goda matens skull, för att ta en kall pilsner varma sommardagar och för att umgås på Campingens Restaurang, Sötvattens pool, Livsmedelsaffär, Lekplatser för barn, Uthyrning, Husbilsparkering, Husbil tömningsplats, husbilar, ställplatser

 • Getterögården Rum o Camping

  En mysig familjecamping belägen endast ett par hundra meter från Getteröns strand. Här finns campingplatser för husvagn, husbil och tält. Här finns också 4-bädds, 3-bädds och 2-bäddsrum samt logementsbäddar, alla med vandrarhemstandard. Man har också tillgång till gemensamt kök och allrum.