• Strandgården Getterön

    Strandgården ligger beläget på Getterön ca 4 km norr om Varberg. På Getterön finns underbara bad med både klippor och sand på gångavstånd. Här finns restauranger, affär och kiosk. En charmig båthamn och Getteröns flygplats. Rummen är fördelade på 2, 3 och 4-bäddsrum. Egen dusch och toalett finns i 15 av rummen och 4 rum har eget pentry. Det finns också ett gemensamt kök som är tillgängligt för alla. Här kan du laga lättare måltider eller kanske bara kvällsmat. Varje morgon dukas det fram en stor härlig frukostbuffé.

  • Smedjan Beds

    I Kärradal inte långt från Varberg finns ett mysigt Bed & Breakfast ett stenkast från havet. Här finns åtta rum och fem lägenheter som är personligt inredda i ljusa färger. Kabel-TV finns i gemensamt rum. För den som önskar självhushåll finns ett fullt utrustat kök. I Kärradal finns det fotbollsplan, boulebana, golfbana och minigolf. Varberg ligger på ca 9 km asfalterat cykelvägsavstånd där man kan ta del utav stadens utbud i form av torgmarknader, restauranger, butiker, och musik i Societetsparken.

  • Okéns Bed & Breakfast

    Okéns Bed & Breakfast ligger mitt i centrala Varberg, 150 meter från Stationen och 300 meter från hamnen och Varbergs Fästning. Okéns Bed & Breakfast har rum för alla typer av resenärer, sommarturister, golfare, bröllopssällskap, affärsresenärer mm som söker det lilla extra. Här finns 16 hotellrum uppdelade på 4 olika rumstyper. Alla rum har egen dusch, toalett, HD-tv och WiFi. Rummen är ljusa och romantiskt inredda med personliga stil. Rummen är fördelade på 3 våningar utan tillgång till hiss. Här ingår frukostbuffé i priset. Okéns Bed & Breakfast mottog Tripadvisors Travelers' Choice Award i kategorin Bed & Breakfast 2016. Okéns är därmed ett av de tio bästa Bed & Breakfasts i Sverige.